istraga još traje

U sobi Coryja Monteitha pronađen alkohol i nepoznate supstance

Cory Monteith
PA/Pixsell
16.07.2013.
u 09:55

Policija je odbacila pronađene supstance kao uzrok smrti, no postoje nagađanja kako se radi o lijekovima šire primjene pa se sumnja da je 31-godišnjak imao problema sa zdravljem

Iako će se uzrok smrti 31-godišnjeg glumca Coryja Monteitha znati tek krajem tjedna, u javnosti se špekulira o mogućem uzroku njegove smrti. Naime, u hotelskoj sobi u kojoj je glumac pronađen mrtav u Vancouveru pronađene su veće količine alkohola i nepoznatih supstanci.

Glumac je navodno prvo tulumario u diskoteci, a oko 2 sata vratio se u hotelsku sobu. Policija je odbacila pronađene supstance kao uzrok smrti, no postoje nagađanja kako se radi o lijekovima šire primjene pa se sumnja da je 31-godišnjak imao problema sa zdravljem.

>> Djevojka preminule zvijezde serije 'Glee' shrvana od boli

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije