Ljubav je na selu

Završni tulum proteći će u svađi i vrijeđanju, a Bahra će zaplesati na stolu

Foto: RTL
1/4
16.03.2020.
u 12:31

U večerašnjoj emisiji doznat ćemo između koga još frcaju ljubavne iskre.

Večeras od 21 sat gledatelje showa "Ljubav je na selu" očekuje tulum za kraj sezone… Kad se napokon ponovno susretnu farmeri i njihove odabranice, mnoge stvari više neće biti iste.

Djevojke će odlučiti biti potpuno iskrene prema farmerima, što neki neće baš dobro podnijeti, a padat će i teške riječi te uvrede, i to od jedne ženske osobe za koju se nitko ne bi nadao.

1/8

Tulum će proteći u pjesmi i plesu, a glavna plesačica bit će Bahra koja će od veselja završiti na stolu! Tko će ostati zajedno, kod koga frcaju ljubavne iskrice, a tko nikako ne može zakopati ratne sjekire, gledatelji će doznati večeras od 21 sat na RTL-u.


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije