POZIV

3. Hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci

natjecanje u plesu i fitnessu na šipci (1)
Foto:
1/7
01.10.2013.
u 15:43

Organizator natjecanja je "Studio I" iz Zadra s Ingrid Jerak.

3. Hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci  će se održati 26.10.2013. g. u Zagrebu, u kino dvorani Studentskog centra, Savska cesta 25, s početkom u 20h.

Organizator natjecanja je "Studio I" iz Zadra s Ingrid Jerak. Natjecat će se sportaši na šipci iz Republike Hrvatske u 4 kategorije: New Star (oba spola) , Expert žene, Expert muškarci i parovi. Sutkinje natjecanja su poznata svjetska imena iz područja plesa i fitnessa na šipci: Florenza Pisanis (Njemačka), Petra Larsson (Švedska), Davide Lacagnina (Italija), Alessandra Marchetti (Italija), Rachida Meier-Asmeg (Švicarska) i Edouard Doye (Francuska).

Organizatorica natjecanja, Ingrid Jerak koja je ujedno i licencirana instruktorica i sutkinja za ples i fitness na šipci te predstavnica ua natjecanja pri IPSF (International Pole Sports Federation) te članica IPDFA (International Pole Dance Association), ovim se natjecanjem povezala s IPSF-om i IPDFA-om te tako omogućila našim sportašim sudjelovanje na svjetskim natjecanjima jer je Hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci priznato i izvan granica Hrvatske. Tako pobjednike očekuje sudjelovanje na kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo u organizaciji IPSF-a koje će se 2014.g. u Londonu, te na kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo u organizaciji IPFDA koje će se održati negdje u Aziji.

Sponzori natjecanja su Hotel 4 points by Sheraton, X Pole UK,, Aždaja Boutique, Moonlight Poledance, MC Hollister, Reklame Mikić, RD Digital-

Više o samom natjecanju pogledajte ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije