ATP CHALLENGER BEOGRAD

Ančić i Zovko u polufinalu parova

Mario Ancic
Goran Stanzl
18.02.2010.
u 19:20

Kada mu već ne ide na individualnom planu, hrvatski tenisač koji se nakon duge pauze vraća u tenis, Mario Ančić, bilježi uspjehe u igri parova.

Hrvatska kombinacija Ančić i Lovro Zovko plasirala se u polufinale jakog ATP Challenger turnira u Beogradu.

U četvrtfinalu su sa 6:3, 6:3 hrvatski tenisači pobijedili Švicarca Yvesa Allegra i Poljaka Michala Przysieznyja, u meču gdje su spasili tri break-šanse suparnika, dok su, pak, tri puta oduzimali početne udarce poljsko-švicarske kombinacije.

U polufinalu će suparnici Hrvatima biti domaći tenisač Ilija Bozoljac i Britanac Jamie Delgado.

Spomenimo da je u pojedinačnom dijelu turnira "živ" ostao hrvatski tenisač Roko Karanušić, koji će u petak (u četvrtfinalu) igrati protiv slovačkog tenisača Karola Becka.

ATP Beograd, četvrtfinale (parovi):

Ančić / L. Zovko - Allegro / Przysiezny 6:3, 6:3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije