MICHAEL O KANDIDATIMA

Ballack: Englezi među najvećim favoritima za SP

Michael Ballack
AFP
25.12.2009.
u 12:10

Kapetan njemačke nogometne reprezentacije Michael Ballack smatra da bi talijanski stručnjak Fabio Capello mogao odvesti Englesku do naslova svjetskih prvaka.

- Englezi imaju sjajnu momčad i puno igrača iznimne individualne kvalitete. U Fabiju Capellu dobili su izbornika koji im je usadio stabilnost. To je vrlo važno svojstvo i igrači to jako dobro prepoznaju. Engleska danas može pobjeđivati čak i kada ne igra najbolje.

- To je taj element koji talijanski treneri prenašaju na momčadi koje vode, posebno Capello. Stoga je Engleska svakako jedan od najvećih favorita sljedećeg Svjetskog prvenstva – izjavio je Ballack za Rheinische Post.

Vezni igrač londonskog Chelseaja, očito, nema tako visoko mišljenje i o vlastitoj reprezentaciji. Na upit o ostalim favoritima, naveo je Brazil, Italiju i Francusku, a Njemačku tek iza njih.

- Nedvojbeno postoje reprezentacije koje su trenutno bolje od Njemačke. Na Svjetskom prvenstvu se za pravi rezultat treba poklopiti puno toga, a ponekad vam, više od svega, treba puno sreće – zaključio je Ballack. 

Ključne riječi

Komentara 3

MC
mcop01
15:55 25.12.2009.

TAMO GDJE NEMA HRVATA

PE
petrovve
14:42 25.12.2009.

A gdje su Slovenci,hm????

TO
tomislavcity88
18:46 25.12.2009.

šteta što nismo u africi, imali bi što pokazati u to ne sumnjam! al neka vratit ćemo se još jači!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije