Navijači konačno dočekali

"Bio sam tamo dok je Torres zabio"

torres
pixsell
24.04.2011.
u 10:21

Čak 734 minute trebalo je Fernandu Torresu da zabije svoj prvi gol za Chelsea. Proklestvo je 50 milijuna vrijedno pojačanje iz Liverpoola skinulu u pobjedi Chelsea 3:0 protiv West Hama.

- Četrnaest utakmica bez gola nije početak kakav sam želio. No siguran sam da je ovo prvi od mnogih golova koje ću zabiti, barem se nadam - kazao je Torres nakon utakmice.

Nakon što je Torres zabio, šaljivi navijači Chlesea su obukli majice na kojima je pisalo "I was there when Torres scored!".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije