Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMATIČNA ZAVRŠNICA

Britanci o ispadanju Hrvatske: 'Ne može vam ne biti žao Modrića. Možda ga više nikada nećemo gledati'

Euro 2024 - Croatia v Italy
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/4
27.06.2024.
u 21:45

Bilo je nemoguće da vam ne bude žao Luke Modrića koji je samo nemoćno gledao kako se ta drama odvija, s obzirom na to da je bio zamijenjen

Nakon završetka grupne faze europskog prvenstva na kojemu hrvatska reprezentacija u skupini B sa Španjolskom, Italijom i Albanijom završila na trećem mjestu, britanski Guardian objavio je svoju analizu reprezentacija koje su ispale, te što se desilo. Evo što su napisali za vatrene.

"Možda je ovo bio jedan turnir previše za zlatnu generaciju Zlatka Dalića, no lako je biti general poslije bitke. Njen kraj stigao je u 98. minuti protiv Italije, kada su primili gol za izjednačenje. Tako su ispustili i dva boda protiv Albanije. No možda je to ono što vam se dogodi kad vam vezni red zajedno ima 99 godina, koliko je imao protiv Albanije", napisao je Guardian i dodao:

GALERIJA Razočarenje, tuga i utješni zagrljaji. Fotografije pričaju sve emocije s terena nakon utakmice s Italijom

Euro 2024 - Croatia v Italy
1/15

"Dalić se na kraju žalio na osam minuta sudačke nadoknade protiv Italije, a bilo je nemoguće da vam ne bude žao Luke Modrića koji je samo nemoćno gledao kako se ta drama odvija, s obzirom na to da je bio zamijenjen. Moguće je da ga više nikad nećemo vidjeti na velikom natjecanju."

Hrvatske reprezentativce sada čeka odmor. Sudbina izbornika Zlatka Dalića se već zna, on ostaje izbornik, a neki bi se reprezentativci mogli oprostiti od reprezentacije.

VIDEO Građani se okupili u zračnoj luci kako bi dočekali Vatrene

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Retro
Retro
23:45 27.06.2024.

Ali englezi ne znaju da mi nećemo imati samo jedan turnir previše za staru generaciju nego još barem 5 turnira previše :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije