Kladioničarska najava

Chelsea u pohodu na Anfield Road

Chelsea
Press Association/PIXSELL
07.11.2014.
u 09:57

Chelsea u Premiershipu nije izgubio 13 utamkica u nizu, a Liverpool je u posljednjih pet utakmica zabio samo dva gola

Liverpoolu derbi s Chelseajem dolazi u najgori mogući trenutak. Redsi igraju loše, navijači su nezadovoljni, prije svega ih brine loša obrana iako su ovog ljeta na Anfield Road stigla pojačanja vrijedna 50 milijua eura (Lovren, Moreno, Manquillo). No Liverpool je u prvih deset kola primio 13 golova, a isto toliko ih je i zabio, piše Goal. Pitanje je samo za koju će se postavu menadžer Brendan Rodgers odlučiti jer Mario Balotelli je i dalje 'neprilagođen', Sturridge od početka ima problema s ozljedama iako bi za utakmicu Chelseajem mogao biti spreman (barem za jedno poluvrijeme), Marković još nije potpuno 'unuta', a Lambet čeka pravu priliku...

Chelsea u prvenstvu nije izgubio 13 utakmica u nizu, od toga je osam puta ostao neporažen na strani. Momčad Josea Mourinha ima osam pobjeda i dva remija, zabila je 26, a primila 10 golova. Diego Costa je spreman i sigurno će biti najveća prijetnja redsima. Ove je sezone već zabio devet golova u osam nastupa. Fabregas, Oscar, Hazard i Willian čvrsto drže vezn red bluesa i dojam je kako bi baš pojedinačna kvaliteta u veznome redu trebala presuditi derbi. A ona je definitivno na strani Chelseaja.

Prošle je sezone Chelsea na Anfieldu pobijedio 2-0 (krajem travnja u 36. kolu) i time praktički izbacio Liverpool iz utrke za prvaka, a na Stamford Bridgeu je bilo 2-1 za bluese. Prije toga su dvije utakmice završile bez pobjednika (2-2, 1-1).

U ovom trenutku je baš sve na strani Chelseaja koji djeluje puno uvjerljivije od Liverpoola, no ovo je jedan od najvećih engleskih derbija, Mourinho bi bio zadovoljan i s bodom...

Ostale kladioničarske najave utakmica pročitajte na portalu Goal.com!

>>Freiburg Schalkeu prilika za popravljanje loših rezultata u gostima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije