Fešta u Mladini

Cijeli Vinogradar stoji godišnje kao Slepička

'sport...zagreb...27.11.2008.   stadion u Maksimiru, liga UEFA 3. kolo,  Dinamo - Spartak Moskva, trener dinama Marijan Vlak, Zoran Mamic i Hrvoje Braovic,  Photo: Goran Stanzl/Vecernji list'
'Goran Stanzl/Vecernji list'
28.10.2009.
u 08:20

Predsjednik Vinogradara Ivan Rubinić kaže da klub jedva spaja kraj s krajem te da nema prvoligaških ambicija. Ali ima igrača s europskim potencijalom.

– Istina je da sam Marka Povrženića procijenio na 400.000 eura jer on zaista toliko vrijedi! Dođite nekad na naše utakmice i pogledajte kako on igra - dodaje Rubinić.

Šestoplasiranu momčad Druge HNL vodi Hrvoje Braović, čovjek s desetogodišnjim stažem u Maksimiru. Profesor je, zajedno s Vlakom, bio Jurčićev prethodnik na Dinamovoj klupi.

– Dinamova kriza? Nije to kriza, nego najnormalnija oscilacija. Ne sumnjam da će se Dinamo brzo dignuti, želim mu to već u subotu na Poljudu – kaže Braović, koji Dinamovu igru ima u malom prstu.

Vidite li svoju šansu, kao Zagreb ili Cibalia?

– Iluzorno je očekivati prolaz protiv najjače hrvatske momčadi, sudionika Europske lige. Ali u pripremi utakmice pokušat ću uvjeriti svoje igrače da mogu napraviti pothvat. U kupu su gubili Real, Barca, Bayern... zašto se to ne bi moglo dogoditi i Dinamu? Premda znam da će upravo protiv nas plavi biti posebno motivirani i mobilizirani jer žele prekinuti negativnu seriju.

Trenirali ste Jurčića. U vaše vrijeme za neke je igrače patentiran epitet "krkan"...

– Ne, Kruno nije bio taj. On je bio izvanredan igrač i profesionalac, reprezentativac. Iznimno voli nogomet i proživljava ga na svoj poseban način. U jednoj od najboljih Dinamovih generacija Kruno je na testiranjima funkcionalnih sposobnosti imao najbolje rezultate – zaključio je Hrvoje Braović.

U Mladini se danas očekuje spektakl, a NK Vinogradar postavio je novu tribinu s tisuću mjesta za Dinamove navijače.

– Samo neka dođu i uživaju. S njima sam uvijek imao fenomenalan odnos – dodao je Braović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije