Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Classic Hrvatska i eksperti Germanije skupljaju novac za Palčiče i HGSS, ali i još 22 donacije - Humanitarna euro utakmica u kojoj pobjeđuju svi!

Classic Hrvatska i eksperti Germanije skupljaju novac za Palčiče i HGSS
13.06.2024.
u 11:57

Jedanaest bivših reprezentativaca i 11 eksperata Germanije sučelit će na humanitarnim listićima svoje prognoze rezultata Eura

Dok ćemo svi s velikim uzbuđenjem pratiti Europsko prvenstvo, Germania će u okviru svojeg kultnog humanitarnog listića okupiti dvije postave humanitaraca u borbi za donacije. Tim Classic Hrvatska čine 11 bivših reprezentativaca, a njihovi prognozerski protivnici bit će 11 eksperata Germanije. Njihove listiće i ti ćeš moći odigrati OVDJE.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kroz ukupno 11 dana, po jedan predstavnik svake momčadi prognozirat će dan ranije ishod sljedeće četiri utakmice Eura, a Germania će donirati 100 eura po listiću. Pritom, veliko srce Germanije osiguralo je da je svaki od 22 humanitarna listića za vrijeme Eura dobitan.

Navedeni iznos uvećava se na način da se množi sa svim pogođenim koeficijentima na listiću, neovisno o broju promašenih parova na listiću!

No to nije sve. Ekipe će dodatne iznose donacija prikupljati i timski. Prognozer koji u danu pogodi veći ukupni koeficijent bit će Germania pobjednik dana i time će za svoju momčad zaraditi iznos od 500 eura! Na taj način, momčad Classic Hrvatska pokušat će skupiti što veći iznos timske nagrade za Klub roditelja nedonoščadi Palčići, dok će primatelj timske nagrade Germanijaka biti Hrvatska gorska služba spašavanja.

U Humanitarnoj EURO utakmici svi su pobjednici!

Sviđa ti se neki od humanitarnih listića? Nađi ga u našoj ponudi Bonus listića OVDJE i odigraj kao naši prognozeri.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije