STRUČNI STOŽER IMA RECEPT ZA POBJEDU

Dosta je priče, jedva čekamo sučev znak

23.03.2007.
u 18:06

Stigao je i taj dan, sve što je naša reprezentacija ostvarila na pripremama sada treba u Maksimiru pretočiti u dobru igru i pobjedu. Dosta je priče, idemo pobijediti kaže Slaven Bilić, koji je ponudio recept kako doći do željenog cilja: Igrat ćemo hrabro ali pametno, odmah ali strpljivo, agresivno ali hladne glave.

Vjerujem u ovu momčad, jedva čekam da utakmica počne. Spremni smo izrecitirao je izbornik, rekavši i sastav s kojim će istrčati tražeći tu toliko željenu pobjedu, sastav u kojem nema iznenađenja, u kojem je i Dario Šimić. Slaven će tražiti dominaciju, napad, uvjeren je da će to donijeti prilike. Možda i iz prekida, a tu je Balaban pokazao kakav je majstor.

Nije samo Boško, imamo četiri-pet igrača koji odlično pucaju slobodne udarce, Balaban, Srna, Rapaić... A Boško će sigurno pucati s desne strane, ako mu Luka Modrić to dopusti i ako bude prekida. A siguran sam da će ih biti kaže Bilić.

Luka Modrić nije se pobunio: Naravno da nemam ništa protiv. Važno je da Makedoncima ne damo da igraju kao u Engleskoj, tamo su pokazali da znaju, mi moramo voditi igru i dominirati dodao je Modrić, kojega Katanec i ostali suparnici ističu kao našeg najopasnijeg igrača. Makedoncima opasnosti prijete sa svih strana, a ne samo od mene zaključio je Modrić. (R. J.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije