NEDALEKO OD BAZE

Englezi mokrili nakon partije golfa u Lost Cityju

'England\'s striker Wayne Rooney (R) relieves himself while playing golf at the Lost City course of Sun City on June 13, 2010.  England\'s big names have rallied around under-fire Robert Green but ski
'PAUL ELLIS'
14.06.2010.
u 16:52

Engleski reprezentativci slobodan su dan nakon remija sa SAD-om iskoristili za igranje golfa u Lost Cityju, nedaleko od svoje baze u Sun Cityju.

Među njima je bio i tragičar prve utakmice, vratar West Hama Robert Green.

A nakon što ih je šetnja prirodom iscrpila, Wayne Rooney i njegovi prijatelji iz stožera reprezentacije olakšali su se na stijenama Lost Cityja.

Englezi se pripremaju za sraz s Alžircima u Cape Townu, u petak. (td)

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
08:48 15.06.2010.

Kako je to lijepo vidjeti. Slovenija vodi sa tri boda ispred Engleske i SAD na tablici..I to one Engleske koja se tako obilato napucala golova protiv Hrvatske u kvalifikacijama..Ma mi Slovenci smo malecki ali čvrsti, marljivi i ustrajni..Nadam se da nije kraj ove lijepe World Cup sage za našu ekipu.Dok se igra ima i nade a kada si vanjka World Cupa jasno da se možeš nadati jedino hladnom pivu i lijepom vremenu..

OB
-obrisani-
08:50 15.06.2010.

Ja sam mislio da su se Englezi popišali samo po reprezentaciji Hrvatske a sada vidim da su isto napravili i sa travom u JAR-u...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije