SMIJURIJA OD TRANSFERA

Fantom Darbo bio je samo turist u Zagrebu

Alieu Darbo
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
29.11.2013.
u 21:00

Prijavili ga za Europsku ligu, a nitko ga prije dolaska u Dinamo nikada nije vidio. Pa ni nakon što je potpisao...

Iz Dinama je, navodno s kartom u jednom smjeru, otišao Gambijac Alieu Darbo (21). Dečko kojega je Dinamo doveo prošloga ljeta, navodno iz Wigana (iako ga se Englezi ne sjećaju da je kod njih bio...), čak ga prijavio za Europsku ligu, a onda ga nitko više u Maksimiru više nije vidio.

Zapravo, bio je na nekoliko treninga pa se, opet navodno, od nečega liječio, pa je na kraju, shvativši da je u Zagreb zalutao, opet otišao. A možda se opet vrati, nadajući se kojoj minuti protiv Ludogoreca...

Uglavnom, još jedna Dinamova smijurija od transfera, nalik onoj s Carrascom prošle godine, uz bok ovoj s Bjelokošćaninom Sareom. Kako se ozbiljnom klubu i ozbiljnom sportskom direktoru može potkrasti ovakav previd, da uzmu igrača koji nigdje nije igrao i da ga prethodno nitko nije skautirao? Na neviđeno! A frajer je došao, uživao u Zagrebu, malo trenirao i onda pobjegao! Naravno, za taj turizam bio je i plaćen.

Zaista, Zoran Mamić, ako je on bio taj kojemu su uvalili Gambijca, morao bi biti oprezniji i ne gubiti kredibilitet na ovakvim gafovima.

Istina, mlađi Mamić vrhunski je pogodio sa Soudanijem, Fernandesom i Pintom, i kad smo već pomislili da je prijelazni rok odradio za čistu desetku, dogodili su mu se Migliore i fantom Darbo.

Ključne riječi

Komentara 2

DE
Dex
10:30 30.11.2013.

Kao prvo dečko je došao sa FREE TRANSFER (za one koji neznaju to je BADAVA) i logičkim razmišljanjem zašto ne uzeti nešto što dobiješ za nula kuna a moglo bi se nešto zaraditi na kraju no u ovom slučaju nije ispalo tako a pametni se sada našli naslađivati NAKON kraja .... Migliore je radi osobnih razloga otišao natrag (otac na intenzivnoj) a Sare ima peh sa ozljedama a novinarčić zaboravlja njegovih par jako dobrih utakmica u dresu Dinama ........ no da li će tako ovaj nazovi novinar pisati i ismijavati Hajdukove igrače? Sve mi se čini da neće ... pogodite zašto .......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije