Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNI KAPETAN

FOTO Luka Modrić bio je slomljen i potpuno utučen. Ovo su scene koje će slomiti srca naših navijača

Leipzig: U posljednjem trećem kolu skupine B na EURU hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala 1-1 protiv Italije
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
24.06.2024.
u 23:18

Modrić je bio potpuno slomljen nakon utakmice i novog šokantnog remija, vrlo je moguće kako je ovo posljednji nastup kapetana za našu reprezentaciju.

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 1-1 (0-0) protiv Italije u Leipzigu, u posljednjem trećem kolu skupine B EURA, a taj rezultat vjerojatno neće biti dovoljan za osminu finala. U drugom susretu trećeg kola ove skupine Španjolska je pobijedila Albaniju 1-0. Španjolska je prva u skupini, a Italija druga, čime je osigurala ogled osmine finala protiv Švicarske, u subotu od 18 sati.

GALERIJA Razočaranje, tuga i utješni zagrljaji

Leipzig: U posljednjem trećem kolu skupine B na EURU hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala 1-1 protiv Italije
1/15

 

Hrvatska je treća s dva boda i mora čekati rasplet po skupinama do kraja, ali u ovom trenutku su šanse da se nađe među četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije vrlo male. Luka Modrić bio je potpuno slomljen nakon utakmice i novog šokantnog remija što možete vidjeti u našoj galeriji na vrhu, vrlo je moguće kako je ovo posljednji nastup kapetana za našu reprezentaciju. 

VEZANI ČLANCI:

Naravno, nadamo se da 178. utakmica nije posljednja za najboljeg hrvatskog nogometaša svih vremena, koji je za HRT poručio kako nije vrijeme za priče o oproštaju.

 

Komentara 8

PA
Pametanumoruludih
23:37 24.06.2024.

U prvom poluvremenu 1 minuta produzenja, a u drugom 8 ?! Kako je to bilo moguce??? Nije bilo tezih ozljeda. Talijani su opet platili sudca...po obicaju.

JR
Jr48
23:23 24.06.2024.

Lukica živio

AL
alkemičar
02:27 25.06.2024.

Iskreno mi je zao i izbornika Dalica i Luke i svih nasih deckiju koji su se stvarno borili do zadnjeg trena i imali pobjedu u rukama do zadnje minute i onda ovako se zavrsi. Mucno je o tome i razmisljat, a kakoli je tek njima to prozivljavat...Nisu zasluzili ovako ispasti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije