Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGODAK KAPETANA

VIDEO Modrić za povijest: Promašio penal, a onda je slijedilo iskupljenje uz euforiju tribina

Leipzig: Hrvatska vodi 1:0  na  susretu Hrvatske i Italije u 3. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Sanjin Strukic/PIXSELL
24.06.2024.
u 22:21

Modrić se nakon dogovora s Kramarićem odlučio za pucanje jedanaesterca, no Donnaruma je to pročitao. Međutim, odmah se kapetan iskupio za promašeni penal u 55. minuti.

Hrvatska nogometna reprezentacija u ovim trenucima igra utakmicu trećeg kola skupine B protiv Italije. Nakon prvog poluvremena bez pogodaka, drugi dio smo otvorili na najbolji mogući način i poveli smo protiv Italije pogotkom našeg kapetana Luke Modrića. U 53. minuti sviran je penal za Hrvatsku. Glavni sudac Makkelie je pogledao snimku nakon što je Frattesi igrao rukom i dosudio jedanaesterac.

VEZANI ČLANCI:

Modrić se nakon dogovora s Kramarićem odlučio za pucanje jedanaesterca, no Donnaruma je to pročitao. Međutim, odmah se kapetan iskupio za promašeni penal u 55. minuti.

Sučić je centrirao s lijeve strane, Budimir je pucao, a Donnarumma je to odbio. Na odbijancu je bio Modrić i zakucao loptu u mrežu. Video možete pogledati OVDJE

Komentara 5

BI
billynik
13:33 25.06.2024.

Nije promašio nego mu je golman odbranio. Što bi napisali da je stvarno promašio?

XY
XYZ52
02:28 25.06.2024.

Nije Modric trebao ni pucati penal jer je on njih podosta promasio. Umjesto da puca punom snagom u malu mrezicu na desnoj strani vratara, on ide traljavo plasirati udarac u lijevu stranu jednom od najboljih vratara svijeta. Pocetnicka greska.

DA
darwil
23:08 24.06.2024.

Ja samo neznam koja momčad na svijetu odnosno igrači se dogovaraju tko će pucati penal.Pa zašto postoji selektor,trener.To nije dobro zbog autoriteta i odbačaj odgovornosti.Kasnije se to osveti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije