Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZBILJAN GAF

FOTO Uefa se osramotila zbog kardinalne pogreške. Pogledajte kako su zamijenili Hrvatsku i Srbiju

Gaf UEFA-e, Srbija nastupa pod zastavom Hrvatske
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
20.06.2024.
u 10:45

Pogreške kod grafika nije novost u nogometnom svijetu, ali ovaj bi mogao izazvati veliku polemiku.

UEFA je na svojoj službenoj internet stranici posvećenoj Euru napravila veliki gaf. Prilikom najave današnje utakmice između Srbije i Slovenije umjesto srpske zastave UEFA je prikazala Hrvatsku. Taj gaf nije neuobičajen u nogometu, te se već znao dešavati i televizijama i organizacijama poput UEFA-e i FIFA-e.

GALERIJA Uefa zamijenila Hrvatsku i Srbiju

Gaf UEFA-e, Srbija nastupa pod zastavom Hrvatske
1/4

Gaf je u međuvremenu uklonjen, no sumnjamo da će se susjedi nasmijati.Ovaj gaf mogao bi izazvati još veći odzvuk u srpskim medijima nakon jučerašnje utakmice na kojoj su hrvatski i albanski navijači zajedno "navijali" protiv Srbije.

Podsjetimo, na tribinama Volspark stadiona u Hamburgu moglo čuti ružno skandiranje 'Ubij Srbina'. To je izazvalo veliku buru u Srbiji, a predsjednik srpskog nogometnog saveza Jovan Šurbatović dao je izjavu za RTS u kojoj je rekao kako će zatražiti žestoku kaznu od Uefe za Hrvatsku i Albaniju, a ako se to ne dogodi, zaprijetio je čak i da će Srbija istupiti s Eura.

Utakmica Srbije i Slovenije na rasporedu je od 18 sati, a igra se u Műnchenu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
16:11 20.06.2024.

Tužiti UEFAu zbog vrijeđanja hrvatske zastave, zbog vrijeđanja Hrvatske i Hrvata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije