EA SPORTS 25

GALERIJA Urnebesno: Pogledajte kako Livaja i Petković izgledaju u novoj igri

Split: Derbi Hajduka i Dinama na stadionu Poljud
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/22
30.09.2024.
u 15:00

Neki nogometaši izgledaju kao da su izvršili plastične operacije lica i povećanje usana, a Petković i Livaja se vjerojatno i sami sebi smiju, ili će se smijati kad vide kako su napravljeni

U petak je izašlo novo izdanje nekadašnje FIFE, a danas EA Sports FC 25. Hrvatsku predstavljaju dva kluba, Dinamo i Hajduk, a dobar dio prvotimaca ova dva kluba izgledaju kao da ih je amater napravio.

Neki izgledaju kao da su izvršili plastične operacije lica i povećanje usana, a Hajdukovi i Dinamovi braniči Fahd Moufi i Ronael Pierre-Gabriel su po tome možda i najgore prošli. Igrači poput Rakitića i Krovinovića čak i ne izgledaju tako loše.

Zato se glavni igrači Hajduka i Dinama, Marko Livaja i Bruno Petković možda i sami sebi smiju, ako su dosad uopće i vidjeli kako su ih "profesionalci" napravili. Ništa bolje nisu prošli ni Baturina, Sučić i Biuk. Cijelu galeriju možete vidjeti OVDJE.

Nažalost, ovo nije prvi, a sasvim sigurno neće biti i zadnji put da će igrači biti ovako loše napravljeni, a isto vrijedi i za trenere. Sjetimo se kako je bivši trener Dinama Ante Čačić izgledao na posljednjem izdanju FIFE (FIFA 23). Fotografiju pogledajte OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije