PONUDA

Germania daje najveće tečajeve: RB Leipzig 2.35, Olympiakos 2.0, Salzburg 1.20

Soccer / 78th DFB Cup Final 2021 / RB Leipzig - Borussia Dortmund 1-4.
Frank Hoermann/DPA/PIXSELL
22.05.2021.
u 13:09

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla

Nigdje nećete naći veće tečajeve. Nema boljeg dana od subote za odigrati dobar listić, a da vam bude tako pobrinula se Germania Sport kladionice s novim poklonima za svoje vjerne igrače. Zadnja su kola prvenstva, neka su već odlučena, a u nekima se borba za pozicije prelila u posljednje kolo. Danas vam donosimo najveće tečajeve s parovima iz Njemačke, Grčke i Austrije. Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

UNION BERLIN – RB LEIPZIG (15.30) DVOJKA 2.35

Fanatični navijači Uniona danas u ograničenom broju imaju priliku ispratiti svoje mezimce u posljednjem kolu protiv RB Leipziga. Union je trenutno na sedmom mjestu koje vodi u Konferencijsku ligu, a da bi ga osigurali čeka ih teška utakmica protiv drugoplasirane momčadi Bundeslige. Leipzig je već osigurao Ligu prvaka, a u posljednjem kolu imaju priliku zaokružiti broj pobjeda na 20 ove sezone. Stoga se dvojka na Leipzig čini kao dobar izbor na današnjem listiću.

OLYMPIAKOS – PAOK (20:00) JEDINICA 2.0

Idealan poklon za današnji listić. Olympiakos je premoćno osvojio prvenstvo, a danas u finalu Kupa ima priliku uzeti duplu krunu. Na putu im stoji PAOK koji je sezonu završio na drugom mjestu s 26 bodova manje od Olympiakosa. U posljednjem međusobnom susretu prije deset dana prvaci su slavili s minimalnim rezultatom od 1:0, ali su i posljednji poraz upisali baš protiv PAOK-a prije mjesec dana. S obzirom na cijelu sezonu Olympiakos je objektivno bolja ekipa pa se jedinica na listiću nameće sama od sebe.

SALZBURG – TIROL (17:00) JEDINICA 1.20

Ako ste planirali subotu započeti sa sistemom evo idealan par za fix na listiću. Salzburg je već prvak, zadnje je kolo, a vjerojatno bi i pehar htjeli podići nakon pobjede. Forma u posljednjih pet kola govori da su bez poraza od čega su u četiri utakmice zaredom slavili, a u jednoj remizirali. Ipak, postoji doza poraza jer su u posljednja dva mjeseca jedini poraz upisali baš protiv današnjeg protivnika. S druge strane Tirol od te pobjede bilježi tri poraza i dva remija. Vjerujemo da bi se Salzburg baš danas mogao osvetiti gostima i zaključiti sezonu pobjedom.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE. Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije