KONURENTI U NAPADU

Gilardino: Dragi Luca, nećeš uzeti moje mjesto!

Luca Toni
AFP
06.02.2010.
u 14:47

- Dragi Luca, ne plaši me tvoja konkurencija – poručio je Gilardino konkurentu u talijanskoj nogometnoj reprezentaciji, Luci Toniju.

Alberto Gilardino, napadač Fiorentine i talijanske nogometne reprezentacije, poručio je svom rivalu Luci Toniju, koji je nedavno prešao iz Bayerna u Romu, da mu ne kani prepustiti mjesto udarnog napadača na Svjetskom prvenstvu.

- Dragi Luca, ne plaši me tvoja konkurencija – poručio je svom potencijalnom konkurentu 27-godišnji Gilardino putem Il Messaggera.

- Za igrača profila Luce Tonija, sasvim je normalno da želi igrati vodeću ulogu u sastavu na Svjetskom prvenstvu. Nas dvojica smo u odličnim odnosima, obojica smo zabili po 16 golova za reprezentaciju, ali ne strahujem zbog njegove konkurencije. Učinit ću sve što mogu kako bih svojim igrama u Fiorentini sljedećih mjeseci osigurao status prvog napadača na Svjetskom prvenstvu – dodao je Gilardino.

U nedjelju će ''viole'' ugostiti Tonijevu zahuktalu Romu, koja u talijanskom prvenstvu nije poražena još od kraja listopada. Gilardino će zaigrati u tom dvoboju, dok je Luca Toni, bivši član Fiorentine (od 2005. do 2007. godine) izvan stroja zbog ozljede gležnja lijeve noge.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije