Rukometno EP

Goluža priključio Marića reprezentaciji za "ne daj Bože"

\'16.02.2010., Rijeka - Susret 17. kola Dukat premijer lige izmedju RK Zamet i RK Croatia osiguranje. Marino Maric. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL\'
Nel Pavletic/PIXSELL
21.01.2012.
u 13:31

Iako ga je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža prije osam dana otpisao (prilikom skraćivanja popisa sa 19 na 16 rukometaša) kružni napadač Marino Marić jučer se pojavio u Novom Sadu!

- Ne smijem ništa pričati – zagonetno je rekao kružni napadač CO Zagreba.

Glasnogovornik Zlatko Škrinjar je pak dodao:

- Objasnit ćemo vam sve uskoro!

I objasnili su. Marino Marić pozvan je, narodski rečeno, za "ne daj Bože". Dakle, nije prijavljen za drugi krug u kojemu Hrvatska igra sa Španjolcima, Francuzima i Mađarima, ali će trenirati s reprezentacijom i biti na raspolaganju da uskoči nakon drugoga kruga ako nešto pođe po zlu, odnosno ako se dogodi neka ozljeda.

Ključne riječi

Komentara 5

MA
malirvat
16:21 21.01.2012.

Pa šta tu ima misteriozno,odlazi Musa -dolazi Marić..

OD
odalv
16:33 21.01.2012.

Sasvim očekivano jer je Marić po meni mnogo bolji nego Musa i nikakvo iznenadjenje .

RE
renato_
17:09 21.01.2012.

sta je tu misteriozno jasno ko dan.ispada musa ulazi maric.previse gresaka muse u maloj minutazi kao one 4 min jer se nije odmaknuo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije