Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVE SUBOTE

Hrvati u Berlin pristižu sa svih strana svijeta. Grad i organizatori Eura pozivaju na veliko okupljanje

Neuruppin je spreman za dolazak Vatrenih
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
14.06.2024.
u 16:55

Sve navijače koji posjeduju ulaznicu pozivamo da poštuju upute, a posebno na fer i korektno navijanje na krilima kojeg će hrvatska reprezentacija pokušati izboriti željeni rezultat protiv Španjolske u utakmici 1. kola skupine B Europskog prvenstva, objavio je HNS

Organizatori Europskog nogometnog prvenstva i Grad Berlin pozvali su hrvatske navijače u Fan Meeting Point Breitscheidplatz gdje će biti okupljanje hrvatskih navijača uz hrvatsku glazbu za koju je zadužen DJ JOSEPO, objavio je HNS. Program će započeti u subotu 12:00 sati, a organizatori preporučuju da se najkasnije do 14:00 sati krene na stadion. Uz glazbu i zabavu, navijači će na Breitscheidplatzu moći pronaći piće i hranu.

Najjednostavniji način za dolazak s Breitscheidplatza do Olimpijskog stadiona u Berlinu je podzemnom željeznicom (direktna linija U2), što je ujedno preporuka za sve hrvatske navijače. Alternativno je do stadiona moguće doći i S-Bahnom.

VIDEO Pedaliraju od Zagreba do Berlina kako bi vatrene podržali s tribina

"Pozivamo sve hrvatske navijače koji nemaju ulaznicu da ne kreću prema stadionu jer u okruženju stadiona nema pozicija za gledanje utakmica. Stoga se navijačima bez ulaznice preporučuje da nakon odlaska s Breitscheidplatza utakmicu gledaju u fan zoni kod Brandenburških vrata," navodi se.

Sve navijače koji posjeduju ulaznicu pozivamo da poštuju upute, a posebno na fer i korektno navijanje na krilima kojeg će hrvatska reprezentacija pokušati izboriti željeni rezultat protiv Španjolske u utakmici 1. kola skupine B Europskog prvenstva, objavio je HNS. Hrvatski navijači polako pristižu u grad sa svih strana svijeta, a na utakmici se očekuje više od 25.000 hrvatskih navijača, te još barem toliko na ulicama grada bez ulaznica.

GALERJIA Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

Neuruppin je spreman za dolazak Vatrenih
1/21

Komentara 1

Avatar pendreck
pendreck
17:18 14.06.2024.

Dolazim...Ivana Knoll idemo na gemist ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije