Belgija - Hrvatska

I Nova TV htjela je prenositi vatrene, ali oni ipak na HTV-u

Hrvatska - Ukrajina
Antonio Bronić, Marko Lukunić
24.02.2010.
u 19:42

Sve tri nacionalne televizije kandidirale su se za prijenos prve prijateljske utakmice naših nogometaša uoči kvalifikacija za Euro 2012., sraz Belgije i Hrvatske 3. ožujka.

Tako se u tom društvu prvi put našla i Nova TV, koja je ove sezone preuzela Ligu prvaka, dok je RTL jedno vrijeme prenosio gostujuće utakmice naše vrste.

No, prvu Bilićevu utakmicu u trećem mandatu ipak će, čini se, prenositi HTV. Pregovori su pri kraju, a navodno je ambiciju Nove TV ublažio i podatak da prijateljski susreti nemaju veliku gledanost.

Ključne riječi

Komentara 3

XY
xyxyxy
19:47 24.02.2010.

Komentatori na HTV-u su se toliko srozali, a na RTL- u i Novoj nisu ni postojiali nikad, tako da je jedino rješenje skroz maknuti ton. A onda je svejedno koja televizija prenosi.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
20:52 24.02.2010.

imamo takve komentatore da se im možeš smijati kakve gluposti izvaljuju, ali i možeš se plakati kakvi su to komentatori na nacionalnoj televiziji. trenutno je velika berba komentatorskih bisera, jer su olimpijske igre....šteta kaj ne postoji disciplina komentatorski biseri. Hrvatska bi bila velesila.

OB
-obrisani-
21:52 24.02.2010.

Svakako bolje na HRT-u, potonja dva ne dolaze u obzir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije