Atletika

Ivana Jelić-Balta rekordima do naslova

Atletika
Reuters
16.02.2010.
u 14:46

Ivana Jelić-Balta, koja se sjajnim rezultatima lani prometnula u prvo ime bjelovarske kraljice sportova istom silinom nastavlja i u novoj godini, a najsvježiji uspjeh veže se uz naslov juniorske dvoranske preponaške državne prvakinje.

 Kao članica AK Bjelovar Ivana je nastupila na završnici juniorskog prvenstva Hrvatske koja je okupila 119 natjecatelja iz 20 klubova. Kadetska preponaška vladarica uspjehe niže i u oštrijoj konkurenciji, a ovog je puta briljirala u utrci na 60 metara s preponama.

No, prvotno je konkurenciju trebalo nadmašiti u polufinalu, a Ivana je sa 9,07 bila najbrža među tri pobjednice. U neizvjesnom je finalu "fotofiniš" pokazao da je Jelić-Balta prva prošla ciljem sa 8,85, dok je druga bila Varaždinka Dora Paska (8,91).

Treba istaknuti da je Ivana srušila klupski rekord u polufinalu i finalu, što pokazuje znatan napredak. Idućeg vikenda nastupit će na završnici PH za starije juniore uz Domagoja Galkowskog i Zrinka Čavara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije