'POSLAO GA PO ĆEVAPE'

Jeste li vidjeli što je Gvardiol napravio razvikanom Portugalcu? Snimka je viralna

Lisabon: Prijateljska utakmica Portugala i Hrvatske prije odlaska na EURO 2024.
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
08.06.2024.
u 22:43

Gvardiol je zamahnuo slabijom, desnom nogom. Bruno Fernandes, zvijezda Portugala i Manchester Uniteda koja trenutno vrijedi 70 milijuna eura po Transfermarktu, uklizala je i otišla u prazno

Nevjerojatan potez na prijateljskoj utakmici Portugala i Hrvatske isproducirao je Joško Gvardiol. Jedan od naših najboljih igrača s dvoboja u Lisabonu očarao je nogometnu javnost s dvije reakcije u svega nekoliko sekundi. Inače, igrao je Gvardiol na poziciji lijevog braniča, iako je po vokaciji stoper.

A potez koji je ušao u anale je onaj iz 34. minute. Tada se pak našao na desnoj strani portugalskog kaznenog prostora, gdje mu je Kovačić poslao loptu. U tom trenutku, Gvardiol je zamahnuo slabijom, desnom nogom. Bruno Fernandes, zvijezda Portugala i Manchester Uniteda koja trenutno vrijedi 70 milijuna eura po Transfermarktu, uklizala je i otišla u prazno. 

Ipak, pošto Gvardiol nije odmah uputio udarac već krenuo dalje s loptom u nogama, Fernandes se stigao pridignuti i blokirati udarac koji je uslijedio nešto kasnije. 

POTEZ GVARDIOLA POGLEDAJTE OVDJE

Inače, utakmica u Lisabonu završila je pobjedom Hrvatske od 2:1. Hrvatska je povela u osmoj minuti kada je Luka Modrić precizno izveo jedanaesterac. Bio je to Modrićev 25. pogodak u reprezentativnom dresu. Portugal je izjednačio u 48. minuti kada je hrvatsku mrežu pogodio Diogo Jota, ali je Hrvatska vratila vodstvo u 56. minuti. Gol odluke postigao je Ante Budimir.

Komentara 2

JM
JMN
09:21 09.06.2024.

Poslao ga po ćevape 5m od gola, a onda bio tako spor da se ovaj dignuo s poda i vratio da mu blokira šut.

Avatar Idler
Idler
12:37 09.06.2024.

....ionak vrijedi manj neg Joško po tem istem Transfermarktu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije