ROBBIE I ROY

Keane savjetuje Keanea: Vrati se u Premiership

Robbie Keane
Reuters
27.02.2010.
u 15:05

Tijekom siječnja ove godine je najbolji irski nogometaš Robbie Keane napustio Tottenham, te do kraja sezone na posudbu došao u glazgovski Celtic.

Spektakularno je 29-godišnji Keane dočekan od navijača Celtica, no njegov stariji sunarodnjak i prezimenjak, Roy, trenutačno trener drugoligaša Ipswicha, savjetuje ga da mora razmišljati samo o engleskom Premiershipu.

- Robbie je predobar igrač i sa svojim kvalitetama zavrjeđuje igrati u najbolji ligi na svijetu, a to je Premiership - rekao je Roy Keane, koji je igračku karijeru završio baš u Celticu gdje se trenutačno nalazi Robbie.

- Sve znam o Celticu, znam o kakvom je klubu riječ, No, uz dužno poštovanje prema njima Robbie mora igrati u jačem okruženju. Prijateljski ga savjetujem. Zahvali se svima u Celticu što su te prihvatili, ali vrati se u Englesku. Tamo možeš biti zvijezda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije