VELIKA KARIJERA

Lionel Messi odigrat će stotu utakmicu za Argentinu, a ove se pamte

Lionel Messi
Reuters/PIXSELL
20.06.2015.
u 15:52

Svoj prvi gol zabio je upravo Hrvatskoj. Tog 1. ožujka 2006. godine Argentina je izgubila u Baselu 2:3, a osim Messija, upoznao je svijet tada i Luku Modrića.

Lionel Messi će stoti put zaigrati za Argentinu i u njegovoj karijeri bilo je mnogo trenutaka za pamćenje, od neslavnog debija, utakmice za pamćenje s Hrvatskom, ispuštenih trofeja...

U debiju je, naime, isključen! Jer je navodno laktom udario suparnika samo dvije minute nakon što je ušao s klupe! Igrali su Argentinci s Mađarima i pobijedili tog 17. kolovoza 2005. 2:1.

A svoj prvi gol zabio je upravo Hrvatskoj. Tog 1. ožujka 2006. godine Argentina je izgubila u Baselu 2:3, a osim Messija, upoznao je svijet tada i Luku Modrića.

>> Što je još Lionel Messi ostvario u nacionalnom dresu pogledajte na Goal.com

>> Messi: Raspoloženje nije dobro, frustrirani smo...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije