Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI KAPETAN

Luka Modrić nakon utakmice žestoko psovao jednog čovjeka, poznato je i zašto!

Leipzig: U posljednjem tre?em kolu skupine B na EURU hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala 1-1 protiv Italije
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
24.06.2024.
u 23:31

Hrvatski kapetan Modrić igru je napustio u 80. minuti, a nakon utakmice je bio bijesan na nizozemskog suca Dannyja Makkeliea. Nizozemac je utakmicu produžio čak osam minuta, a Talijani su zabili upravo u osmoj minuti nadoknade.

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 1:1 protiv Italije u Leipzigu, u posljednjem trećem kolu skupine B Eura, a taj rezultat vjerojatno neće biti dovoljan za osminu finala.

Jedanaesterac Luke Modrića u 54. minuti obranio je talijanski vratar Gigi Donnarumma, ali samo minutu kasnije Modrić je ispravio pogrešku te postigao gol koji je bio vrijedan osmine finala sve do 98. minute. U zadnjoj minuti nadoknade Mattia Zaccagni pogodio je za 1:1 i time sveo šanse Hrvatske na minimum.

Hrvatski kapetan Modrić igru je napustio u 80. minuti, a nakon utakmice bio je bijesan na nizozemskog suca Dannyja Makkeliea. Nizozemac je utakmicu produljio čak osam minuta, a Talijani su zabili upravo u osmoj minuti nadoknade.

Na televiziji se vidio ljutiti Modrić kako psuje suca i osam minuta nadoknade. A da sudac nije bio dobar, smatra HTV-ov analitičar i bivši nogometaš Joško Jeličić.

– Sudac je navlačio za Talijane, kazneni prekršaj je sudio jer nije imao drugu opciju. Tendenciozno je sudio utakmicu i to mogu reći jer sam igrao nogomet – rekao je Jeličić.

>> Tužni Luka Modrić

Leipzig: U posljednjem tre?em kolu skupine B na EURU hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala 1-1 protiv Italije
1/7
 

Komentara 56

WL
WlanConnection
00:20 25.06.2024.

Za nas je morala biti prije rješena skupina, obzirom na potencijal naših igraca. Kao prvo sa Španjolskom se noralo odigrati barem nerješeno, jer njihova ekipa sa onom postavkom je strašna ali ne nerješiva. Drugo naša repka je daleko ispred Albanske i trebala je tu tekmu dobiti. Trebali smo u ovoj tekmi ući sa 4 boda. Nismo ništa iod navedenoga da jesmo sad bi mogao nizozemac fučkati do milje volje, kljucati žute i produžiti minutaže.

Avatar MK3
MK3
00:16 25.06.2024.

Sudac nije bio "loš" nego "pristran" i to uopće i nije pokušao prikrivati. Kužim polako već da UEFA uvijek produži upadno debelo kada treba protiv nas - ali misterij mi je kako uvijek pogodi točno u minutu (da ne velim sekundu)... Inaće, Danny Makkelie je i prije kontroverzno diskutiran pogotovo dok su Njemačka ili njezini Klubovi u pitanju... Možda tako lijeći svoje komplekse sa SPa 1998 ili zadnje Lige Nacija...

PA
Pametanumoruludih
23:35 24.06.2024.

Istina je...u prvom poluvremenu 1 minuta produzenja, a u drugom 8 ?! Kako je to moguce? Nije bilo tezih ozljeda... Izgleda da su Talijani dobro platili ovog sudca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije