UOČI LUDOGORECA

Mamić: Ispadanje bi izazvalo kataklizmičke potrese!

Zdravko Mamić (1)
Foto: mediaservis
1/3
25.07.2012.
u 14:21

Šef Dinama kaže da će Modrićev transfer biti zgotovljen do kraja tjedna te kako Badelj vjerojatno odlazi, no ne prije kraja kvalifikacija za LP

Izvršni predsjednik Dinama u gostovanju na Narodnom radiju potvrdio je da ga trese nervoza uoči uzvratnog susreta s Ludogorecom, no unatoč tijesnom rezultatu iz prve utakmice (1:1) optimističan je.

– Ne sjećam se kad je Dinamo igrao važniju utakmicu iako igramo samo s bugarskim prvakom. Ako dođe do ispadanja, ne daj Bože, to je konačno, nema popravnog. Duboko sam uvjeren da će Dinamo i njegovi navijači slaviti – prenosi Mediaservis Mamićeve riječi.

Objasnio je Mamić financijsku važnost prolaska u treće pretkolo Lige prvaka.

– Mi već godinama ostvarujemo 82 posto prihoda iz inozemstva, to jest igranjem u Europi i prodajom igrača. Sad se taj postotak smanjio za 12 posto, pa prema tome svakome je jasno da bi rano ispadanje Dinama izazvalo kataklizmičke potrese

Prisjetio se i prve utakmice. Da je bilo još malo vremena u Bugarskoj, tvrdi, plavi bi bili slavili.

– Prva je utakmica bila infarktna, rezultat je bio puno bolji od naše igre. Igrači Razgrada bili su u grčevima, ležali su na terenu. Da se igralo još deset minuta, Dinamo bi zabio još tri komada.

Unatoč silnim mjerama sigurnosti na stadionu, navijače je pozvao na jedinstvo radi Dinamova uspjeha.

– Molim navijače da zaborave sve nesporazume i da dođu u velikom broju na stadion. Idemo se okupiti, zbiti redove, igrači, publika, cijeli narod. Dajmo vjetar u leđa našoj momčadi da prođemo Ludogorec i da proslavimo još jednom slavu zagrebačkog i hrvatskog nogometa

Priznao je kako je kapetan Milan Badelj na izlaznim vratima kluba.

– Mogu reći da se jedino može dogoditi transfer Badelja, a to ćemo znati danas. Ali isključivo nakon puta u Ligu prvaka jer Badelj će u kvalifikacijama predvoditi našu momčad, to je bio naš uvjet da bismo ušli u pregovore. Prema tome, Badelj do daljnjeg ostaje s nama.

Svih ovih dana šef Dinama tvrdio je kako je najbolje upućen u situaciju oko Luke Modrića i njegova transfera u Real pa je i tu temu kratko komentirao.

– Mislim da će do kraja tjedan transfer biti završen u korist hrvatskog nogometa. Tamo su bili Šuker, Prosinečki i Jarni i to je dokaz da Hrvatska ima velikih igrača.

Mamić je u radijskom eteru priznao da je imao seks utroje.

– Bez lažne skromnosti, mislim da sam dobar u krevetu – zaključio je Mamić.

Mi već godinama ostvarujemo 82 posto prihoda iz inozemstva, to jest igranjem u Europi i prodajom igrača. Sad se taj postotak smanjio za 12 posto, pa prema tome svakome je jasno da bi rano ispadanje Dinama izazvalo kataklizmičke potrese
Ključne riječi

Komentara 26

OB
-obrisani-
14:29 25.07.2012.

kaj unda nek unda ovi trofazni iz BBB skupine organiziraju sa svojom bracom grobarima i delijama spasavanje.

KV
kvatrić
14:44 25.07.2012.

Falken, manje tuduma,sve ti se zmešalo. Grobari i Delije su mamićeva braća. Mamić plače za Jugoslavijom, upucava se srpskim novinarima i hvali se kako zna sve pjesme Grobara i Delija.

CH
chemica
15:33 25.07.2012.

Dabogda ispali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije