BEĆO PRIČA ZA MAX!

MAX! Beqiraj: Pobjeđujemo, idemo u lp, a svi nas pljuju

Beqiraj (1)
Foto: Pixsell
1/4
05.08.2012.
u 00:29

Beqiraj je za Dinamo u prošlom prvenstvu nastupio u 28 utakmica pri čemu je samo 11 odigrao u cijelosti odnosno u igri je proveo samo 1.945 minuta. Od 15 postignutih golova, jedan je postigao iz kaznenog udarca

Nema mnogo igrača koji su toliko različiti na terenu i kad su u ‘civilu’, kad su pod tribinom, ili negdje u gradu. Fatos Beqiraj (24) je svakako jedan od takvih, na terenu jak, čvrst, nabijen, ‘životinja’ u pozitivnom smislu, od njega se suparnički igrači odbijaju, priču donosi sportski tjednik Max! A kad s njim pričate vidite prvo koliko je mlad, uvijek dobre volje, nasmiješen, tih i prilično povučen. Nije ni osobito rječit, ne zato što bi ga mučio hrvatski jezik. Naime, rođen je na Kosovu iako je crnogorski reprezentativac i govori hrvatski prilično dobro.

Njega neće promijeniti ništa, on će uvijek biti simpatičan, neće poletjeti u zvijezde ni kad zabije gol Realu na Santiago Bernabeuu, nije ni sada kad je odlučio utakmicu u Tiraspolu. Badeljevu idealnu loptu lijepo je primio, namjestio se i pogodio mrežu vratara Stojanova. I sad Dinamo daleko lakše diše pred uzvratni susret s moldavskim Sheriffom. Mada, prije dvije godine kad je s istog gostovanja doneseno također povoljnih 1:1, uslijedila je šokantna drama s ispadanjem u Maksimiru...

Još da mi je “lažnjak” prošao

- Ovo je tek jedno poluvrijeme, imamo dobar rezultat, ali ništa nije gotovo, treba se koncentrirati na uzvrat. Nije bilo loše, stvorili smo više šansi, oni su samo pokušavali dugim loptama, bili su opasni iz prekida i imali samo jednu pravu priliku, nakon one dobre akcije petom, a mi smo mogli zabiti za još mirniji uzvrat, imali smo polušansi i šansi. Šteta što ih nismo iskoristiti, sad bi uzvrat bio još lakši. No, i ovo je lijepa prednost koju ne bi trebalo ispustiti. Imao sam još jednu šansu, baš sam proučavao tu akciju na internetu, pokušao sam ‘prodati lažnjak’, ali nije prošlo - prisjećao se događanja u Tiraspolu.

Čačić kaže da Fatos teže od ostalih ulazi u formu radi svoje konstitucije, možda je gol u Tiraspolu znak da forma stiže.

- Istina je da teže ulazim u formu i nadam se da će mi ovaj gol Sheriffu pomoći. Trudio sam se i protiv Cibalije, ali nije išlo. No, sve se bolje osjećam i bit će dobro. Iako, lako za taj gol, važno je da mi imamo prednost pred uzvrat sa Sheriffom.

Možda biste prije ušli u formu da stalno igrate, ovako neke utakmice počinjete, pa vas trener zamijeni, drugi put počne Čop pa ulazite s klupe?

- To zna trener, on dozira svakoga od nas, dobro nas poznaje i zna koliko kome treba, na nama je da prilike koje dobivamo pokušamo iskoristiti na najbolji način.

>> Cijeli tekst u novom broju Maxa!!! <<

Ključne riječi

Komentara 1

BK
B Kosa
10:37 05.08.2012.

Normalni i civilizovani ljudi nece pljuvati nikoga a ti koji pljuju su neobrazovana gamad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije