NOGOMET - 1. HNL

Nema opuštanja

16.10.2001.
u 00:00

* Hajdukov trener jučer je slavio pobjedu nad Dinamom, ali i prvi rođendan kćeri Eme

SPLIT - Za Nenada Gračana pobjeda u Maksimiru došla je kao nešto uobičajeno. Hajduk devet i pol godina nije slavio, ali Gračan je s Rijekom uzdignutih ruku napustio Zagreb u proljeće "99. (1:0, strijelac za Rijeku bio je Boško Balaban).

- Ova pobjeda važna je sa svih stajališta, psihološki i bodovno. U derbiju smo pokazali karakter prave momčadi. Uz to što smo prvi koji smo ove sezone pobijedili Dinamo, postigli smo i sedmu pobjedu zaredom - kaže Gračan.

- Što ste igračima rekli nakon utakmice?

- Ništa posebno, čestitao sam im i kazao da idemo dalje. Nema opuštanja, liga je duga, kikseva ne smije biti - rekao je Hajdukov trener, koji čvrsto korača prema vlastitu rekordu.

Naime, s Rijekom je izborio deset pobjeda zaredom, sada je s Hajdukom u prigodi da preskoči zadanu letvicu. Trener pobjednik nad Dinamom ponedjeljak je proveo u Lovranu, a uza zagrebačku pobjedu proslavio je i prvi rođendan svoje kćeri Eme.

- Malo ćemo proslaviti, a u utorak nas već čeka kup-utakmica u Ludbregu - zaključio je Gračan, a mi smo maloj Emi uputili čestitke za prvi rođendan. (O. M.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije