Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA S MAKSIMIRA

Dinamo se oglasio nakon fenomenalne partije miljenika maksimirske publike, evo što su objavili

GER, UEFA EM 2024, Spanien vs Frankreich
Foto: EXPA/ laPresse/ Spada
1/3
09.07.2024.
u 23:21

Olmo je zabio Francuskoj, Njemačkoj i Gruziji, a na Europskom prvenstvu upisao je i dvije asistencije pa bi, da je sada turnir gotov, bio proglašen za najboljeg strijelca zbog najviše asistencija od svih koji su zabili tri pogotka na turniru

Španjolska je u finalu Europskog prvenstva. Mjesto u velikoj završnici reprezentacija pod vodstvom izbornika Luisa De La Fuentea izborila je pobjedom nad Francuskom od 2:1. Iako su Francuzi poveli golom Kolo Muanija u 9. minuti, Španjolska je preokrenula golovima Yamala iz 21., odnosno Danija Olma iz 25. minute. Olmu je to bio već treći pogodak na ovom turniru, sada je i u krugu najboljih strijelaca Eura.

Poruku Olmu i Španjolskoj poslao je i hrvatski prvak Dinamo. Znano je to, aktualni igrač njemačkog bundesligaša RB Leipziga je od 2015. do 2020. godine igrao u redovima zagrebačkog kluba. Dinamo je na svojim profilima društvenih mreža napisao: "Ponosni".

Olmo je zabio Francuskoj, Njemačkoj i Gruziji, a na Europskom prvenstvu upisao je i dvije asistencije pa bi, da je sada turnir gotov, bio proglašen za najboljeg strijelca zbog najviše asistencija od svih koji su zabili tri pogotka na turniru.

Ključne riječi

Komentara 7

FR
Frtajler
01:37 10.07.2024.

To je bilo u Mamicevo vrijeme. Netko je tig decka prepoznao, doveo, razvio i na kraju prodao. Ali par galamđija orkestriranih on neprijatelja svakog uspjeha u Hrvatskoj je odlucilo da uspjeh treba sprijeciti po svaku cijenu

EJ
ejStef
23:59 09.07.2024.

Eh da, to je bio skauting i suradnja s managerima. Danas više toga u Dinamu nema.

Avatar Rimtutituki
Rimtutituki
00:23 10.07.2024.

Treba reizdati stari dres Olmov!! A vrlo vjerojatno će Danijev transfer biti najveća lova za Dinamo ovog prelaznog roka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije