SRETAN ZAVRŠETAK

Njemačka ikona poslije 616 dana drame pronašla otetu djecu. Bivša partnerica predala se policiji

Facebook screenshot
23.09.2024.
u 09:20

Usprkos opsežnim istražnim mjerama u bliskoj suradnji sa drugim saveznim državama, mjesecima se nije moglo otkriti gdje se nalaze žena i djeca. Stoga je na zahtjev državnog odvjetnika sud u Mönchengladbachu izdao nacionalni i europski uhidbeni nalog te naredio javnu potragu za optuženom.

Bivši njemački golman Claus Reitmaier (60) objavio je da je vratio svoju djecu koju je prije više od godinu i pol dana otela njegova bivša partnerica Pricilla Patricia Lefoldt.  Ona i njezina djeca Whitney (8) i Cyril (5) u bijegu su od siječnja 2023. godine, a početkom kolovoza ove godine za njom je raspisana međunarodna tjeralica. Mjesec i pol kasnije osumnjičena se predala policijskim vlastima.

- Zdravo, gotovo je, molim vas uklonite sve oglase za nestale osobe. Djeca su sigurna. Hvala Bogu. Hvala vam svima na podršci - napisao je 60-godišnji bivši golman, koji je tijekom svoje aktivne karijere najveći trag ostavio u Wolfsburgu, a branio je i za Kaiserslautern, Karlsruher te Borussiju M'Gladbach.

U Bundesligi je odigrao 335 utakmica, a sredinom devedesetih slovio je kao specijalist za obrane jedanaesteraca. 'Presretan sam što mogu ponovo vidjeti svoju djecu nakon 616 dana. Dvoje djece je spašeno, nadam se da će sada sve biti u redu' rekao je Reitmaier za njemački dnevnik Bild.

VEZANI ČLANCI:

Njegova bivša partnerica 15. siječnja 2023. godine nije vratila dvoje djece ocu, suprotno ugovoru o starateljstvu. Usprkos opsežnim istražnim mjerama u bliskoj suradnji sa drugim saveznim državama, mjesecima se nije moglo otkriti gdje se nalaze žena i djeca. Stoga je na zahtjev državnog odvjetnika sud u Mönchengladbachu izdao nacionalni i europski uhidbeni nalog te naredio javnu potragu za optuženom. Oboje djece sada je vraćeno ocu nakon što se 35-godišnja žena predala policiji.

Navodno je Reitmeierova bivša partnerica boravila u sjevernoj Njemačkoj i Austriji dok su djeca bila kod bake.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije