Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBACILI DANSKU

Njemački izbornik: Igrali smo sjajno 20 minuta, a onda nas je kiša sve uznemirila

Euro 2024 - Round of 16 - Germany v Denmark
Foto: LEON KUEGELER/REUTERS
1/6
30.06.2024.
u 11:37

- Prvih 20 minuta utakmice bilo je najbolje što smo igrali na turniru, a onda je pauza uz kišu sve uznemirila. Danska nije imala šut u prvom poluvremenu, ali u drugom poluvremenu nas je više pritiskala.

Reakcije iz tabora njemačke reprezentacije nakon pobjede nad Danskom (2-0) u osmini finala Europskog nogometnog prvenstva i plasmana u četvrtfinale.

 Julian Nagelsmann, njemački izbornik:

"Prvih 20 minuta utakmice bilo je najbolje što smo igrali na turniru, a onda je pauza uz kišu sve uznemirila. Danska nije imala šut u prvom poluvremenu, ali u drugom poluvremenu nas je više pritiskala. Ostaje nam puno posla pred četvrtfinale, moramo biti još malo strpljivi u fazi pripreme i čekati svoje trenutke."

Nico Schlotterbeck, njemački branič:

"Mislim da smo imali super utakmicu i nadam se da su navijači u Dortmundu uživali. Jako sam sretan zbog momčadi, to je nagrada za naporan rad. Dobro smo reagirali na stanku zbog kiše. Igrali smo euforično i sa zadovoljstvom, a sada idemo u Stuttgart (na četvrtfinale). Odrastao sam samo nekoliko kilometara dalje."

Antonio Ruediger, njemački branič:

"Osjećaj je jako dobar. Bili smo dominantni od početka, ono što možemo kritizirati je da ih nismo prije dokrajčili. Promašili smo previše prilika. Naravno da nije bilo lako, ali ova momčad pokazuje dobar karakter, da se može vratiti protiv svih vrsta nedaća i da će uvijek dati sve od sebe. Još su uvijek pred nama tri finala. Bit ćemo spremni za svaku sljedeću utakmicu."

>> Pogledajte tetovaže vatrenih

Euro 2024 - Round of 16 - Germany v Denmark
1/13
 

Komentara 1

PO
Poletarac101
12:37 30.06.2024.

Fino je igrat doma +sudac,+VAR i navijači ,kaj češ bolje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije