Blackburn

Nude okolo neželjene igrače: Kalinić vam ima 30.000 tjedno

'Blackburn Rovers\' Nikola Kalinic celebrates after scoring their first goal Photo: Press Association/Pixsell'
'John WaltonPress Association/Pix'
08.08.2011.
u 22:08

Procurila je u javnost lista neželjenih igrača kojih se engleski premijerligaš Blackburn pokušava riješiti.

Uz El Hadji Dioufa, Keitha Andrewsa i Vincenta Grelle, na njoj se očekivano nalazi i hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić. Indijski vlasnici Roversa, obitelj Venky's, pokušavaju se riješiti tereta od 125.000 funta tjedne plaće, a u javnost su osim popisa igrača procurili i detalji njihovih plaća.

Tako Kalinić prima 30.000 funta tjedno, El Hadji Diouf također toliko, ali ima još 5000 funta po utakmici... Blackburn je otišao toliko daleko u pokušajima da ove igrače "utopi" u druge klubove da su postavili indijskog pregovarača Krisha Naidooa, koji je savjetovao zainteresirane klubove i agente da se njemu obraćaju ako žele nekoga od igrača. Štoviše, Naidoo je čak sastavio i brošuru putem koje nudi igrače. Kao da su namještaj...

Ključne riječi

Komentara 6

KA
kajinx
02:03 10.08.2011.

Bravo Kaliniću, samo ih muzi !

GU
Gustavo
01:02 09.08.2011.

Mamiću kupuj Kalinića.

SE
serđo
07:51 09.08.2011.

ovog nitko neće ni badava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije