POTVRDIO

Olić: Istina je, potpisao sam za Wolfsburg na dvije godine

olic
afp
26.04.2012.
u 11:49

Finale Lige prvaka na Allianz Areni protiv Chelseaja bit će njegova posljednja utakmica u dresu bavarskog kluba

Ivica Olić po povratku iz Madrida u Njemačku nije otišao u München nego malo sjevernije. Ono o čemu se već mjesecima priča danas će dobiti e službenu potvrdu – Ola je novi igrač Wolfsburga.

– Istina je, potpisao sam s Wolfsburgom na dvije godine! Danas će to klub i službeno potvrditi – potvrdio je Ivica za 24sata.

Finale Lige prvaka na Allianz Areni protiv Chelseaja bit će tako njegova posljednja utakmica u dresu bavarskog kluba kojemu su prije dvije sezone njegovi golovi također donijeli finale. U klubu je od 2009., jedan je od najdražih igrača i uprave i publike, no kako će u rujnu napuniti 33 godine, više nije u prvom planu trenera Juppa Heycknesa.

Komentara 4

Avatar flame
flame
12:57 26.04.2012.

Bravo, Ola, pametan potez, otići s osvojenim naslovom europskog klupskog prvaka:-).

DU
Deleted user
16:27 26.04.2012.

...mislim da ga je J.H. trebao ubaciti zadnjih petnaestak minuta, umjesto Gomeza! Možda bi OLA riješio stvar u 90 minuta.

Avatar mohito
mohito
16:47 26.04.2012.

covjece, kak vrijeme leti - ola vec ima 33....wolfsburg mu je dobra opcija, ima jos golova koje treba zabit....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije