ŽRTVA IZ GRČKE

Ozlijeđeni navijač vraća se u Hrvatsku

Grčka Hrvatska (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
09.10.2011.
u 14:35

Uspjeli smo telefonski stupiti u kontakt s našim navijačem kojemu je na stadionu u Ateni stradao prst.

Ivica Dedi, hrvatski navijač koji je ozlijeđen tijekom utakmice u Grčkoj, nakon dva dana u bolnici u nedjelju navečer poletio je prema Hrvatskoj. Srećom, nije ostao bez prsta, ima samo longetu na ruci, no i traumatično iskustvo kojeg će dugo pamtiti.

- Jako sam umoran i jedva čekam doma. Svi me zovu i žele čuti kako sam, no nije ništa strašno i ruka će biti OK. Najvažnije mi je da dođem kući pa ćemo o svemu pričati - rekao je Crikveničanin.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Jorge
Jorge
22:11 09.10.2011.

Ako se ne varam Marković je jamčio da neće biti problema. Moglo se tražiti igranje na drugom mjestu. Naravno, kad je našima lako prodati tuđe trenirke,onda im je lako prodati i priču o sigurnosti.

DU
Deleted user
22:52 09.10.2011.

Da bi bilo obratno. Da smo igrali u Zagrebu i da hrvatski huligani bi napali grcke navijace. Utakmica bi se prekinula i Grcka bi bila proglasena pobjednik s 3-0.

DU
Deleted user
07:52 10.10.2011.

Pa grcima je vjerojatno bilo na pameti revanšizam za razbijeni bus i napad na navijače paoka u zagrebu , pa kad se još k tome pridodaju svrbi... , onda stavrno nismo mogli drugo ni očekivati... , a slažem se sa budalom da bi u sličnoj situaciji kod nas prekinuli tekmu i popušili..... !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije