SUMNJE U POŠTENJE

Pamić: Istra nije namještala, a za Lokomotivu i suce ne mogu garantirati

Pamić Ivković
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/2
30.11.2014.
u 22:34

- Ako bilo tko ima dokaze da je namješteno neka pokrene postupak, ja za mene i moje dečke životom garantiram. Za Lokomotivu i suce ne mogu garantirati niti mi pada na pamet tvrditi da nisu namještali, neka ih provjere - rekao je Pamić.

Trener Istre Igor Pamić nakon poraza od Dinama prokomentirao je priče da je njegova momčad namještala utakmice s Lokomotivom. Čitavi se slučaj našao i pod pod povećalom Federbeta, međunarodne neprofitne organizacije koja se bavi borbom protiv namještanja utakmica.

- Kunem vam se mojom djecom da nisam ništa namještao, a dosta vas zna koliko mi i privatno znače pobjede protiv Lokomotive. Ako bilo tko ima dokaze da je namješteno neka pokrene postupak, ja za mene i moje dečke životom garantiram. Za Lokomotivu i suce ne mogu garantirati niti mi pada na pamet tvrditi da nisu namještali, neka ih provjere - rekao je Pamić, prenosi Regional Express.

O svemu se oglasila i Istra.

"NK Istra 1961, kako je već ranije objavila, s gnušanjem odbacuje navode nekih internetskih portala. Više ne znamo kako se obraniti od takvih napada pa nam jedino preostaje da satisfakciju tražimo na sudu putem našeg pravnog zastupnika g. Radića, kako protiv navodnog Federbeta, tako i protiv onih koji su tu laž objavili. Kako smo već ranije izjavili, cijena demokracije je činjenica da u medijima piše tko, što i kako hoće, i to bez ikakvih pravnih posljedica", stoji u priopćenju.

>> Mamić: Izlazimo iz krize, ovo je najava boljeg Dinama

Komentara 3

MA
matildica
22:59 30.11.2014.

nisam ja nisam ja oni su

Avatar Bekrija
Bekrija
09:18 01.12.2014.

ako u jednom bruxellu znaju da namještate, šta vi glumite?! Ovo više nije unutar države gdje mafijaška organizacija hns sve zatiškava, sad je poznato i u cijeloj Europi. Hns se mora totalno rasformirati, a sadašnjem vodstvu doživotno zabraniti rad u nogometu.

MA
mamarti
00:08 01.12.2014.

Pamić nije a lokomotiva nisu gazde nisu😄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije