OLIVER KAHN:

Pep Guardiola sigurno nije iznova izmislio nogomet

Pep Guardiola
Reuters (Ilustracija)
29.01.2015.
u 20:43

- On može nevjerojatno dobro analizirati igru i sposoban je za vrijeme utakmice raditi promjene koje mogu biti presudne - rekao je Kahn.

Pepu Guardiolu ikona legende u Barceloni neće izbjeći i uloga koju je imao na stvaranje novog sustava igre bit će prepoznata. U Bayernu nije baš tako, konstantno se pokušava umanjiti njegov utjecaj, a posljednji u nizu onih koji to čine je legendardni vratar Oliver Kahn.

- Guardiola sigurno nije iznova izmislio nogomet, ali ima dvije dobre osobine. On može nevjerojatno dobro analizirati igru i sposoban je za vrijeme utakmice raditi promjene koje mogu biti presudne - rekao je Kahn i nastavio:

- No, treneri bi, kao što su trebali i prije, hvaliti svoje igrače. Ne možeš kritizirati stalno svoje igrača, čak i nakon dobre utakmice. U jednom trenutku te igrači više neće doživljavati ozbiljno.

Kahn je kazao kako se ne treba isključiti odlazak Guardiole 2016. godine.

- Radoholičar poput njega se nikada neće odlučiti za ostanak na dulje razdoblje. Njegov način rada troši mnogo energije.

>> Guardiola dao golemi kompliment Niki Kovaču: To nisam nikad vidio!

Komentara 5

Avatar Demon_Cleaner
Demon_Cleaner
22:30 29.01.2015.

pep je dobar ali je bayern dobar i bez njega

Avatar Bakunin
Bakunin
21:45 29.01.2015.

Dobro je rekao ........neka dođe primjerice u Stuttgart pa da vidimo njegovo tobožnje znanje!Kladim se da bi već nakon 6 mjeseci dobio otkaz!

MI
mirko0410
08:09 30.01.2015.

Izgleda da se bliži rastanak, kritike ima sve više, nikad mu neču oprostiti kaj je razmontiral onaj Jupov Bayern. Mislim da se danas preuvečava uloga trenera, trener je bitan ali bez pravih igrača nikad nitko nije napravil rezultat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije