TRI MILIJUNA VIŠE

Real povisio ponudu za Modrića: Perez šalje 38 milijuna eura

Luka Modric
Pixsell
27.07.2012.
u 20:58

Tottenham je odbio Realova Nurija Sahina pa su iz Madrida poslali pojačanu ponudu za Modrića

Real Madrid povećava ponudu za Luku Modrića! Nakon prvotnih 35 milijuna eura, prema informacijama koje donosi ESPN, Tottenhamu sad nude 38!

Situaciju je promijenila činjenica da Spursi ne žele Nurija Sahina, ni na posudbu ni u paketu, no Real takav stav nije odbio. Naime, turskog će reprezentativca vjerojatno \'\'uvaliti\'\' Arsenalu.

- Real će ponuditi 38 milijuna za Modrića, no ne i 45 koliko Tottenham traži jer toliko novca nemaju Andre Villas-Boas poručio im je da ga ne zanima Sahin - otkrio je neimenovani izvor ESPN-u.

U tekstu dodaju kako će Daniel Levy inzistirati na barem 40 milijuna eura sad kad je vidio da Real diže letvicu te kako će čekati posljednji trenutak da donese konačnu odluku.

Komentara 6

PB
predrag borna
21:17 27.07.2012.

Čemu služe ovakvi članci ?Od transfera neće biti ništa.No The Sun spominje 40 miliona...funti koje traži Levy.Trakavica se nastavlja a kraj se zna....ostaje Modrić u Londonu.

T0
trener.01
21:25 27.07.2012.

Samo univerzum, ljudska glupost i "vecernji" nemaju granica ! hahahahahahha !!!

KI
kinezz
21:55 27.07.2012.

Sića. Bar 45 milijuna € i tek onda bi mogao biti vaš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije