TOTTENHAM

Rednkapp: Ne postoje jamstva da ćemo uspjeti

Harry Redknapp
Reuters
09.02.2010.
u 18:45

Samo su jednu pobjedu u posljednjih pet prvenstvenih susreta ostvarili nogometaši Tottenhama, no njihov menadžer Harry Redknapp smatra da za njih ima mjesta u krugu kandidata koji će u Ligu prvaka.

Spursi se moraju progurati među četiri najbolje momčadi Premiershipa žele li sljedeće sezone igrati prestižno klupsko europsko natjecanje.

U ovome su trenutku, nakon 25 odigranih kola, na petome mjestu s bodom zaostatka za četvrtoplasiranim Liverpoolom (44-43), no ono što hrabri Redknappa je činjenica da je momčad u posljednjih dvanaest utakmica samo jednom poražena (Liverpool 2-0).

- Još smo uvijek u igri. U sjajnoj smo formi i ne mogu se požaliti na naš niz. Lijepo nas je i gledati jer igramo krasan nogomet, no ne postoje jamstva da ćemo uspjeti. Bit će teško, ali šansu imamo - tvrdi menadžer momčadi u kojoj igraju Luka Modrić, Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka.

Komentara 1

CR
crnizorro
20:50 09.02.2010.

po onom sistemu pohvalite me moja usta.taj nogomet sto vi igrate ipak ne lici ni na sto steta onog jadnog modrica koji ce dobiti jos upalu vratnih misica kao da je na teniskom terenu samo gleda lijevo desno kako si ovi iz odbrane loptu napucavaju naprijed osim njega i naravno nike ostali vezni igraci poput palaciosa hadelstona jenasa .... sve sam panj do panja vise smetaju nego sto ucastvuju u gradjenju nekekve igre a o onom kvazi csntarforu da i ne govorim on ne moze jadan ni sam sebi pomoci katastrofa i oni bi jos u ligu prvaka ja mislim da im treba jos bar 4-5 pravih igraca a ne samo ovih trkaca nije to to moj dragi Harry nauci ih malo dodati loptu u noge a ne samo u for pa trci steta modrica nije to liga za njega on je pravi igrac koji zna dodati loptu i nazad kad treba a ovi ostali samo po onoj ko nabije taj dobije ja im prognoziram najvise 6. mjesto i vila i city su zasad jaci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije