'VOLIO BIH DA JE ŽIV'

Ronalda je majka željela pobaciti, a otac mu je bio teški alkoholičar: Nije ga bilo briga za mene

Asian Champions League - Group B - Al Nassr v Al Rayyan
Foto: HAMAD I MOHAMMED/REUTERS
1/2
01.10.2024.
u 13:48

Ronaldo je zabio svoj 904. gol u karijeri, a o ocu je rekao: Volio sam ga najviše, ali nikad nismo imali normalni razgovor niti smo razgovarali kako roditelji razgovaraju s djecom

U drugom kolu azijske Lige prvaka Al-Nassr Marcela Brozovića svladao je Al Rayyan 2-1. Jedan od strijelaca bio je i najbolji strijelac u povijesti nogometa Cristiano Ronaldo.

Portugalac je zabio prekrasan pogodak za 2-0 u 76. minuti plasiravši loptu iskosa u suprotan kut gola Al Rayyana. To je bio njegov 904. pogodak u karijeri kojim svoj rekord samo diže i diže. Ujedno ga je zabio i na rođendan svog pokojnog oca koji je ovaj svijet napustio 2005. s 52 godine.

"Današnji gol ima drukčiji 'okus'. Volio bih da je moj tata živ jer mu je danas rođendan", napisao je Ronaldo na društvenim mrežama nakon utakmice. Portugalac je imao 21 godinu kad je ostao bez oca, a za tužnu vijest saznao je usred turneje s reprezentacijom. O ocu je rekao:

"Tata je bio alkoholičar i nije bio otac kakvog sam zamišljao. Volio sam ga najviše, ali nikad nismo imali normalni razgovor niti smo razgovarali kako roditelji razgovaraju s djecom. Ne znam zašto je pio, nikad mi nije rekao, možda je bio frustriran životom. Želio sam drugačijeg oca, koji će uvijek biti uz mene i cijeniti moja postignuća. No on nije mario.”

Ronaldovim stopama ide i njegov 14-godišnji sin Cristiano Ronaldo Junior koji trenira u školi Al-Nassra.

A Ronaldova majka Dolores Aveiro jednom je ispričala da ga je željela pobaciti.

- Nisam ga željela roditi jer imala sam već troje djece, s mužem se nisam slagala zbog njegove sklonosti alkoholu, ali Bog je htio drugačije pa sam danas ponosna majka. Sve što imam dugujem Cristianu - rekla je Dolores uz suze.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije