"BILO JE KRVI, ALI NIJE ZA CRVENI"

Ronaldo laktom slomio nos Mtiligi (video)

Cristiano Ronaldo
AFP
25.01.2010.
u 10:50

- To za što sam ja dobio crveni karton ne sudi se tako nigdje u svijetu - osvrnuo se na svoje isključenje u pobjedi (2:0) protiv Malage dvostruki strijelac Cristiano Ronaldo.

Portugalac je isključen u 69. minuti utakmice koju je pogocima u 35. i 39. minuti usmjerio k desetoj domaćoj pobjedi kraljevskog kluba u jednako toliko utakmica odigranih ove sezone u Primeri na Santiago Bernabeuu. Zbog udaranja Patricka Mtilige laktom u lice zaradio je isključenje.

- Šteta je što sam isključen, u tom kontaktu nije bilo nikakve loše namjere, samo sam želio nastaviti trk. U Engleskoj sam igrajući za Manchester United mnogo naučio o takvim stvarima, jer su mi one išle na živce. Ljuti me kad igrači vuku za dres. Ispričao sam se Mtiligi, a on je rekao da za ispriku nema potrebe budući da ga nisam namjerno udario.

- Bilo je nešto krvi, no svi oni koji razumiju nogomet, znaju da to nije za crveni karton. Njegovo je lice krvarilo jer je visok 1,70 metara. Da je viši, udario bih ga u prsa. Žao mi je zbog toga što se dogodilo jer ja nisam loša osoba. Nisam ga želio ozlijediti, već samo izaći iz njegova zahvata - zaključio je portugalski napadač Real Madrida koji će zbog isključenja izbivati s utakmice 20. Primerina kola u kojoj Real gostuje kod Deportiva.

Inače, Mtiligi, koji je noć proveo u bolnici, prijeti trotjedno izbivanje s travnjaka zbog loma nosne kosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije