Bugarski zavodnik

Samo Baby Federer ima ova dva "Grand Slama" – Serenu i Mariju!

'Bulgaria\'s Grigor Dimitrov looks dejected during his match with France\'s Jo Wilfried Tsonga on day four of the 2011 Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club, Wimbledo
'Stephen Pond/Press Association/PIXSELL'
17.01.2013.
u 14:30

Grigor Domitrov, 41. igrač svijeta, bit će najveća zvijezda teniskog Zagreb Indoorsa (2. do 10. veljače)

Zamislite kakva dva \"Grand Slama\" ima bugarski 21-godišnjak Grigor Dimitrov – najprije je zaveo Serenu Williams, a trenutačno hoda s Marijom Šarapovom! Cjepidlake bi rekle – za Grand Slam nedostaju mu još Ana Ivanović i Maria Kiriljenko, a Grigor, zvani Baby Federer, možda će reći – za njih se tek zagrijavam!

Maria Šarapova i Grigor Dimitrov ulovljeni su kamerama prošli mjesec u šetnji Milanom. Dok su stajali na semaforu, Bugarin je Mariju ponudio slatkišima, a s njima u društvu bio je Marijin trener Thomas Högstedt. Par je bio zajedno i u Melbourneu, gdje Marija suvereno gazi, a Dimitrov je izletio u 1. kolu, izbacio ga je Francuz Benneteau.

Iskra u Parizu

Iskra s bujnom Serenom Williams buknula je u svibnju prošle godine u Parizu. Zajedno su viđeni na Eiffelovu tornju. Čini se da je šarmantni Bugarin tada Sereni bio utjeha nakon prekida s američkim reperom Commonom.

Veza s Amerikankom nije dugo trajala jer je brzo otkriveno kako se Serena zbližila s francuskim trenerom Patrickom Mouratoglouom, nekadašnjim teniskim učiteljem upravo – Grigora Dimitrova. Osim što zna sa ženama, Bugarin je, nesumnjivo, nadaren tenisač. Naravno da je usporedba s Federerom neprimjerena, koliko god se Grigor trudio kopirati velikoga Švicarca, ali Bugarin sigurno ima \"nešto\". Nije slučajno na startu ove godine u Brisbaneu nanizao Bakera, Raonica, Melzera i Baghdatisa i pao tek u finalu protiv Andyja Murraya.

– Ja sličim Federeru? Zvuči sjajno. Mogao bih to slušati cijeli dan, ali to mi laskanje neće donijeti nijednu pobjedu. Ma nije moguće uopće uspoređivati najvećega svih vremena i tipa koji nije ni među 50 na svijetu – kazao je Grigor dok se još uspinjao na ATP ljestvici.

Osim što si je \"priuštio\" Serenu i Mariju Šarapovu, Grigor ima dva prava, teniska Grand Slama. Bio je 2008. godine juniorski pobjednik Wimbledona i US Opena. Takav uspjeh nema niti jedan sudionik sljedećeg zagrebačkog Indoorsa.

Udario suca u prsa

Iako oponaša Rogera Federera, sluša američku glazbu i hoda s najboljim komadima na Touru, u Grigoru Dimitrovu ipak spava \"Balkančić\". U studenome 2010. godine, nakon poraza od Litavca Berankisa na challengeru u Helsinkiju, napao je suca nakon meča. Izvrijeđao ga je i odgurnuo s obje ruke u prsa. Zbog tog incidenta, za koji se ispričao, kažnjen je sa 2000 dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije