SLAVEN BELUPO

Scoria: Htio sam udariti Marića? Smiješno...

'16.09.2012., Koprivnica - Nogometna utakmica 8. kola MAXtv Prve HNL, Slaven Belupo - HNK Rijeka. Trener Rijeke Elvis Scoria. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
03.05.2014.
u 10:20

– Dovoljno govori i to da osam godina u prvenstvu u Maksimiru nismo zabili ni gola. Dinamo kod kuće nije izgubio dvije-tri godine. Igrat ćemo hrabro... – rekao je Scoria.

Trener Slavena Belupa Elvis Scoria kaže da je u današnjoj utakmici Dinamo apsolutni favorit.

– Dovoljno govori i to da osam godina u prvenstvu u Maksimiru nismo zabili ni gola. Dinamo kod kuće nije izgubio dvije-tri godine. Igrat ćemo hrabro... – kazao je on osvrnuvši se na kaznu od 8000 kuna zbog isključenja u Puli.

– Nije ni mala kazna. Smiješno je i da me neki optužuju da sam namjeravao udariti suca Marića.

>> Scoria: Mariću se nikad neću ispričati

Komentara 1

MA
magnum2013
11:08 03.05.2014.

Kad pogledamo kvalitetu suđenja u Hrvatskoj, a istodobno koliki se honorari isplačiju sucima zar se treba ćuditi da se nekog suca i udari? Nobi bilo lijepo ali korisno svakako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije