KOŠARKA

Sesar debitira protiv Budućnosti

18.10.2003.
u 00:00

Posljednje Cibonino pojačanje istrčat će u majici s brojem 10, a trener Anzulović kaže da Sesar još nije potpuno spreman

ZAGREB - Cibona će u subotu navečer odigrati i treću domaću utakmicu ove sezone. Na posljednje dvije (Union Olimpija, Krka) Cibona je slavila, a nitko pod Tornjem ne dovodi u pitanje da se sličan scenarij sprema i Budućnosti.

- Cilj je da maksimalno ozbiljno shvatimo protivnika koji nam dolazi. Nakon povratka iz Beograda pokušali smo ispraviti sve nedostatke kako više ne bismo imali praznih hodova na utakmicama. A toga je bilo i protiv Krke i protiv Zvezde - kazao je Anzulović.

Cibonin trener imat će potpunu sliku momčadi do utakmice s Budućnosti.

- Josip Sesar registriran je i bit će u momčadi protiv Budućnosti. Hoće li i koliko igrati, za sada ne znam, sve ovisi o potrebama na utakmici. On još nije potpuno spreman, no moram reći da sam jako zadovoljan Sesarovim elanom na treninzima - naglasio je Anzulović.

Anzulović će Josipa Sesara uvesti u majici s brojem deset, a Damir Omerhodžić odjenut će majicu broj 20.

Budućnost će pak u Zagreb dovesti vrlo neugodnu momčad, posebice opasnu s vanjskih pozicija gdje će Ciboninu košu prijetiti Pajović, Koljević, Stanley i Šeklurac.

- Imaju neugodnu postavu sa zapravo pet vanjskih igrača. Jedini Milojević igra leđima okrenut prema košu, a posebno je opasan Mladen Šekularac koji je u svojem godištu bio najbolji košarkaš na onim prostorima. Uostalom o njegovoj kvaliteti dosta govori i odšteta koju je za njega lani platio bolonjski Virtus - dodao je Anzulović.

Cibonin strateg ne vidi sada Budućnost kao jednog od favorita Goodyear lige. Ipak...

- Čujem da planiraju dovesti Vladu Šćepanovića, a s njim ta bi momčad bila sposobna za najveće pothvate - zaključio je Anzulović.

Trener Budućnosti Miodrag Baletić ima problema s ozljedama Milojevića, Šekularca i Marijanovića. Bez njih u sasatvu Budućnost bi doista Ciboni poslužila tek kao sparing-partner...

Tvrtko Puljić i Mirko Šćekić

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije