MILAN

Silvio Berlusconi: Nema šanse da zadržim Kaku!

17.01.2009.
u 17:27

Astronomska ponuda Manchster Cityja od 120 milijuna eura za Milanova veznjaka Kaku još uvijek je glavna priča većine svjetskih medija. Britanski mediji već danima slažu novu momčad Cityja s Kakom kao glavnim igračem, a Brazilac se za tabloid The Sun prvi put oglasio. Doduše, ni riječi nije prozborio o tomo dokle su stigli pregovori. Govorio je tek o otočnom nogometu.

– Sviđa mi se stil nogometa kakav igraju Arsenal i Manchester United. Teže nadigravanju i igraju otvorenije od ostalih tipičnih engleskih momčadi – kazao je Kaka.

Koliko je Kakin odlazak iz Milana relana opcija potvrđuje i činjenica da se u talijanskom klubu služe svim trikovima da ga zadrže. Emocije su karta na koju u Milanu igraju. Svoj stav dao je i Kakin sunardonjak i suigrač Ronaldinho.

– Njegov odlazak bio bi katastrofa za naš klub, ostanak nam garantira naslove. Izuzetno je važan u našoj igri, on je simbol Milana. Želimo se vratiti u Ligu prvaka, a za to nam on treba. Kaka, ostani – poručio je Ronaldinho.

S druge strane otvoren je i prvi čovjek kluba Silvio Berlusconi.

– Ako ga sada ne prodam, narušit će se balans u momčadi jer ne možemo svima povećati primanja. Ništa još nije odlučeno, ali teško je zadržati igrača kojem se nudi toliko novca, a mi mu u klubu ne možemo povećati primanja jer su ona već na maksimumu koji možemo ponuditi – kazao je Silvio Berlusconi.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije