SRPSKI STRUČNJAK

Sinišu Mihajlovića ponovno napala leukemija: Ako joj prva lekcija nije bila dovoljna...

Beograd: Poznati na promociji albuma Suzane Jovanović
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
26.03.2022.
u 13:13

"Ova bolest je vrlo hrabra čim ponovno napada nekog poput mene. Ako joj prva lekcija nije bila dovoljna, dat ću joj drugu. To je život, pun uspona i padova, rupa u koje možete upasti, ali uvijek morate naći snagu da ponovno ustanete", rekao je legendarni srpski trener i bivši nogometaš

Legendarni srpski nogometni trener i bivši nogometaš Siniša Mihajlović (53) obavijestio je javnost da mu se ponovno, na žalost, vratila leukemija te da će opet morati na liječenje. 

Trener talijanskog prvoligaša Bologne je prije tri godine nakon niza kemoterapija pobijedio zloćudnu bolest, a sad tvrdi da je dosta rano primijetio vraćanje bolesti te da će se na vrijeme uhvatiti u koštac s leukemijom.

"Ova bolest je vrlo hrabra čim ponovno napada nekog poput mene. Ako joj prva lekcija nije bila dovoljna, dat ću joj drugu. To je život, pun uspona i padova, rupa u koje možete upasti, ali uvijek morate naći snagu da ponovno ustanete. Od idućeg tjedna ću biti primljen u Kliniku Sant Orsola. Znam da sam u dobrim rukama. Mirniji sam nego što sam bio prije dvije i pol godine. Znam što moram napraviti, situacija je drugačija i nadam se da neće potrajati", rekao je Mihajlović i dodao:

"Dat ću sve od sebe da se vratim čim prije, ali morat ću propustiti neke utakmice. Već mi je u sobi priređeno sve što mi treba da mogu pratiti treninge i utakmice. Siguran sam da me moji momci neće iznevjeriti. Borit ću se s njima i siguran sam da će se oni boriti za mene. Zamolio bih navijače Bologne da ih podrže, a ja ću se brzo vratiti."

Komentara 2

JU
juma
23:16 26.03.2022.

Čuj njega? Bolje ti je ne bahatiti se, jer se to često okrene protiv onoga koji se bahati.

KA
kažemja
16:52 26.03.2022.

Drži se majstore!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije