TRAŽE REAKCIJU PREDSJEDNIKA

Slavni nogometaš razbjesnio svijet, otkriveno što radi dok ljudi umiru od korone

Soirée d'anniversaire "Nuit Rouge" des 27 ans de Neymar Jr. au Pavillon Gabriel à Paris
Sarah Bastin/PIXSELL
27.12.2020.
u 21:05

Brazilci su zbog zabave ipak bijesni na Neymara i traže reakciju predsjednika države koja je druga po broju zaraženih u svijetu, odmah iza SAD-a.

Iako je u Brazilu više od sedam milijuna oboljelih te gotovo 200 tisuća umrlih od koronavirusa, njegova najboljeg nogometaša Neymara za to uopće nije briga. On je ovih dana u svojoj vili u Rio de Janeiru organizirao ekskluzivnu zabavu za 500 ljudi.

Fešta je počela u petak, a trajat će do utorka. Prema pisanju O Globa, Neymar je unajmio i brojne zabavljače kojima je zadatak zabavljati sve posjetitelje u vili, a kako ne bi uznemiravao susjede, Neymar je sagradio podzemni disko s jakom zvučnom izolacijom pa se partijati može 24 sata dnevno.

Brazilci su zbog zabave ipak bijesni na Neymara i traže reakciju predsjednika države koja je druga po broju zaraženih u svijetu, odmah iza SAD-a.

Napadaču PSG-a ovo nije bila dobra reklama jer su vijest prenijeli svjetski mediji i većina navijača ga kritizira zbog ponašanja.

Ključne riječi

Komentara 1

ZB
Zoki-Bijela
22:25 27.12.2020.

Glupson

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije