Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SE SUZDRŽAVAO

Ponoćni šou srpskog izbornika u Beogradu: 'Čekali ste ovo, a sad pljujte, udarajte, vrijeđajte...'

Euro 2024 - Denmark v Serbia
Foto: Fiona Noever/REUTERS
1/2
27.06.2024.
u 07:08

Nije bilo gotovo niti jednog navijača koji bi dočekao "orlove" na povratku kućama, stigli su na terminal zračne luke Nikola Tesla tek novinari, a pred njima je izbornik Dragan Stojković Piksi imao pravi mali šou-program

Tek oko ponoći nogometna reprezentacija Srbije sletjela je iz Münchena u Beograd i tako se vratila s Europskog prvenstva na kojem je, baš kao i Hrvatska, ispala nakon grupne faze. U skupini s Engleskom, Danskom i Slovenijom izabranici Dragana Stojkovića upisali su dva remija i minimalan poraz od Engleza, što im nije bilo dovoljno ni za što drugo osim za posljednje mjesto.

Nije bilo gotovo niti jednog navijača koji bi dočekao "orlove" na povratku kućama, stigli su na terminal zračne luke Nikola Tesla tek novinari, a pred njima je izbornik Dragan Stojković Piksi imao pravi mali šou-program:

- Iduće pitanje... - rekao je Piksi o ostavci, koju su mu još dok je bio u avionu servirali srpski mediji. Puno se pisalo o nezadovoljstvu nekih igrača, a Stojković je svojim ponašanjem i nekim čudnim odlukama izazvao brojne kontroverze.

Euro 2024 - Denmark v Serbia
1/6

"Čekali ste neuspjeh. Izvolite, udarajte, pljujte, vrijeđajte. Čekali ste, nemojmo se lagati. Negativne stvari donose tu neku vrstu zanimanja. Po tebi smo loši, po meni nismo. Ne možeš reći da se momci nisu borili i da nisu izgarali, a to je najvažnije u sportu. Borili su se momci, kapa dole. Nemojte dirati reprezentaciju, jer je ona dala svoj maksimum. Što se kritika tiče, slobodno kritizirajte, ja sam tu da primam udarce", rekao je Stojković i dodao:

"Ja sam najodgovorniji, ja donosim odluke. Sve što sam uradio, uradio sam najbolje po momčad. Od treninga, priprema utakmice, do analiza protivnika, do svega što je u opisu posla. nemojte da ste toliko... Samo se malo smirite s pitanjima. Nisam ja reality. Ne treba senzacije praviti. Ja sam ponosan na momke kako su predstavili Srbiju. Ne zaboravite, 90 posto ljudi u Srbiji je smatralo da ćemo popiti pet ili šest golova od Engleza", zaključio je Stojković.

OVDJE pogledajte Stojkovićevu reakciju nakon dolaska u Beograd.

 

Komentara 5

ZP
Zabranjen pristup
08:03 27.06.2024.

Svako natjecanje isto a oni uvjek iznenadjeni

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
12:10 27.06.2024.

Kojim "airom" su se vratili? AirLooser?

GO
Gof33
11:26 27.06.2024.

Dalić i Piksi premda su vrlo slični po nogometnom razmišljanju ali i su i bitno različiti. Dalić je bio prosječan igrač ali nije ni Piksi bio bolji igač, samo je imao iza sebe marketing mašineriju kakvu danas rijetki imaju (osim ponekih HR reprezentativaca). Dalić je uvijek pristojan, miran, bez obzira na svoje greške ili greške svojih momaka dok je Piksi bio i ostao niskog nivoa ponašanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije