Derbi u nedjelju

Srna: Žao mi je što su Kijevljani tako prošli u Ligi prvaka

'27. 08. 2008., Zagreb - U trecem pretkolu Lige prvaka igra nk Dinamo protiv nk Sahtar iz Donjecka, Ukrajina. Dinamo treba stici Sahtarovu prednost iz prve utakmice od 2:0, da bi se plasirali u Ligu
Marko Lukunic/PIXSELL
20.09.2012.
u 11:05

Remi Chelseaja i Juventusa nam odgovara, a mi ubuduće moramo uzimati bodove kod kuće i onda će sve biti u redu

U prvom kolu Lige prvaka Šahtar je ostvario važnu pobjedu protiv Nordsjællanda. Utakmicu je za službenu stranicu komentirao kapetan ukrajinske momčadi Darijo Srna.

– Najvažnije je da smo pobijedili. Istina je da nismo iskoristili puno prilika, ali realizirali smo dvije koje su nam donijele tri boda. Zato možemo biti sretni, posebno kad se sjetimo prošle sezone. Pokazali smo dobar nogomet, uzeli važne bodove i sada gledamo prema naprijed. Remi Chelseaja i Juventusa nam odgovara, a mi ubuduće moramo uzimati bodove kod kuće i onda će sve biti u redu – rekao je Srna, a zatim se osvrnuo na nedjeljni derbi protiv kijevskog Dinama.

– Mi moramo gledati samo sebe i igrati svoju igru. Žao mi je što su Kijevljani tako prošli u Ligi prvaka (izgubili 1:4 od PSG-a), ali ništa još nije gotovo, imaju i dalje šansi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije